Golvslipning och målning i vitt

Funderar starkt på att måla om hemma. För nu är allting naturligt träfärgat men tänker att det vore snyggt och kanske lite mer stilrent om det vore vitt istället. Vitt gör ju dessutom att rummet set ännu större ut och ljusare. Men golvet vet jag inte riktigt om jag vill ha vitt, om allting är vitt kanske det blir som att leva i en sockerbit. Så golvet kanske kan få en golvslipning och sen bara en vitlackering, så att den får en vit ton men där man fortfarande ser igenom trädetaljerna. Tänker att det vore snyggt och skulle gå bra ihop med det andra.

Varken målningen eller golvslipningen är något jag har tänkt göra på egen hand utan tanken är faktiskt att ta hjälp av en firma, AGV Golv AB, här på Södermalm och deras hantverkare som ska få slipa och lacka golven. Sen får väl någon annan firma med målare ta hand om väggar och tak, får se hur det blir. Oavsett så tänker jag att det är bra att ta hjälp med golvslipningen i alla fall, för att få helt felfria och snygga golv. Vet att om jag ska försöka mig på att göra det på egen hand så kommer det bara att sluta med att jag använder alldeles för grovt slipmaterial så att golvet blir förstört istället för fixat. Så bättre då att se till att ta hjälp med det direkt för att försäkra ett gott resultat, för det känner jag att jag kan lita på om jag väljer AGV Golv AB framför alla andra firmor som sysslar med golvslipning på Södermalm.

Du gillar kanske också...